Supermarkt net na openingstijd overvallen

Supermarkt net na openingstijd overvallen

Geplaatst op 12 april 2024, om 11:30 uur

IJMUIDEN – Vrijdagochtend, vlak na de openingstijd, vond er een overval plaats in de Dekamarkt supermarkt aan de Plantenweg in IJmuiden. De vermoedelijke overvaller, die mogelijk gewapend was met een schroevendraaier, zette de politie in de buurt in actie.

De supermarkt opende om 7.30 uur haar deuren. Niet lang daarna zag een getuige vanuit een auto een man wegrennen, gekleed in een soort bivakmuts en een opvallende rode broek, en waarschuwde de politie. Het is nog onduidelijk of er iets buitgemaakt is.

Na de overval vluchtte de verdachte weg. De politie voerde onderzoek uit in de supermarkt en de omgeving. Het signalement van de verdachte is verspreid via Burgernet: hij draagt een donkere trui of jas en een opvallende rode broek.

Foto’s: Michel van Bergen