Aanrijding tussen twee touringcars en auto

Aanrijding tussen twee touringcars en auto

Geplaatst op 12 april 2024, om 09:57 uur

AMSTERDAM – Vrijdagochtend vond er een ongeval plaats op de A10 richting Utrecht, ter hoogte van Amsterdam Overamstel. Twee touringcars en een auto zijn hierbij betrokken geraakt.

De politie kreeg omstreeks 8:30 uur melding van het incident. Het betrof een botsing tussen twee witte touringcars op de ringweg, gevolgd door een aanrijding waarbij een personenauto op de achterste bus botste. Direct na het ongeluk zijn meerdere brandweereenheden ter plaatse gekomen, samen met een traumahelikopter. Op dit moment is nog niet bekend of er slachtoffers of gewonden zijn, aldus een woordvoerder van de politie.

Als gevolg van het ongeval zijn drie rijstroken afgesloten, volgens de laatste informatie van de ANWB op locatie X. Ook is er een lange file ontstaan op het oostelijke deel van de ringweg. Automobilisten moeten rekening houden met een vertraging van ongeveer 20 minuten door het langzaam rijdende verkeer.

Foto’s: Mizzle Media