Autodief valt tijdens achtervolging over hondenpoep en wordt aangehouden

Autodief valt tijdens achtervolging over hondenpoep en wordt aangehouden

Geplaatst op 12 april 2024, om 07:53 uur

ROOSENDAAL – In Roosendaal eindigde een politieachtervolging op een onfortuinlijke manier voor een dief, toen hij over hondenpoep viel en werd aangehouden.

De politie merkte een Belgisch voertuig op en na een kentekencheck bleek dat deze gestolen was. De bestuurder negeerde het stopteken en vluchtte, waarbij hij gevaarlijk door de wijk reed en uiteindelijk tegen een geparkeerde auto botste. Nadat hij uitstapte, viel hij in een plantsoen over hondenpoep, waarna de politie hem kon arresteren.

De 29-jarige man uit Roosendaal zal worden verhoord over de autodiefstal en zijn roekeloze rijgedrag. Hij bleek ook harddrugs bij zich te hebben en reed onder invloed. Tijdens zijn vlucht deed hij zijn gordel af, wat resulteerde in een extra bekeuring.