Grote ravage na ongeval op kruising, drie gewonden naar ziekenhuis

Grote ravage na ongeval op kruising, drie gewonden naar ziekenhuis

Geplaatst op 10 april 2024, om 13:41 uur
OUDERKERK AAN DE AMSTEL – Woensdagmiddag omstreeks kwart over twaalf is onderaan afrit van Ouderkerk aan de Amstel / Arena van de A2 een aanrijding geweest. Twee auto’s kwamen met hoge snelheid met elkaar in aanrijding.

Bij de kruising met de Burgemeester Stamanweg kwamen de twee auto’s met elkaar in aanraking. Door de klap belandde één auto in de bosjes, onderaan het talud. In totaal zijn drie gewonden naar het ziekenhuis overgebracht.

De bestuurder van het voertuig wat ver in de bosjes tot stilstand kwam is gevlucht en niet meer ter plekke. De politie is op zoek naar hem of haar.

Foto’s: Mizzle Media / Michel van Bergen