Hijskraan valt op pand KFC

Hijskraan valt op pand KFC

Geplaatst op 2 april 2024, om 10:38 uur

ENSCHEDE – Dinsdagochtend is een mobiele kraan op het pand van de KFC in Enschede gevallen, meldt De Gelderlander. Het incident deed zich voor bij de KFC-vestiging in Enschede-Zuid, waar ook een McDonald’s gevestigd is.

De kraan van Wagenborg Nedlift leunt op het dak van de KFC, waarbij de cabine in de lucht hangt. De oorzaak van het incident is nog onbekend, de locatie is afgezet met rood-witte linten. De machinist van de mobiele kraan kwam met de schrik vrij en slaagde er in zelf uit de cabine te klauteren nadat de kraanwagen plotseling achterover kantelde terwijl hij in de cabine zat.

Het is niet duidelijk of er mensen in het pand aanwezig waren op het moment van het incident. De fastfoodrestaurants zijn tijdelijk gesloten.

Foto: op X @JoeyvanMaanen