Automobilist raakt gewond bij kop-staart botsing

Automobilist raakt gewond bij kop-staart botsing

Geplaatst op 28 maart 2024, om 13:16 uur

BEUGEN – Donderdag vond er op de kruising Beugenseweg met de Hazewinkel in Beugen een kop-staartbotsing plaats tussen drie voertuigen.

Een automobilist stond te wachten op een voertuig dat afsloeg. Nadat het voertuig was afgeslagen, wilde de voorste auto wegrijden en sloeg daarbij af. Op datzelfde moment reden de achteropkomende bestuurders ook aan en botsten op de afslaande auto. De bestuurder van de middelste auto raakte gewond en werd ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht. Hij moest voor verder onderzoek naar het ziekenhuis. De bestuurder van de achterste bedrijfswagen probeerde nog een aanrijding te voorkomen.

Het verkeer ondervond enige hinder door het ongeval. Een bergingsbedrijf werd opgeroepen om de middelste auto te bergen, terwijl de andere voertuigen hun weg konden vervolgen.

Foto’s: SK Media