Grote zoekactie na vondst spullen vermiste vrouw (75) langs water

Grote zoekactie na vondst spullen vermiste vrouw (75) langs water

Geplaatst op 28 maart 2024, om 12:38 uur

‘s-GRAVENDEEL – Donderdagochtend werden hulpdiensten gealarmeerd vanwege de vermissing van een 75-jarige vrouw, die sinds dinsdagmiddag spoorloos is. Haar elektrische fiets en kleding werden donderdagochtend aangetroffen bij het water van de Dordtse Kil in ‘s-Gravendeel, ongeveer twintig kilometer verwijderd van de laatst bekende locatie waar ze werd gezien. De vermiste vrouw lijdt aan dementie.

De vrouw werd voor het laatst opgemerkt op de Van Speijkstraat in haar woonplaats Oud-Beijerland. Haar bezittingen werden gevonden bij het water van de Dordtse Kil, nabij de Bovenhavendijk in ‘s-Gravendeel, ongeveer twintig kilometer verderop. Het is onbekend hoe de fiets daar terecht is gekomen. Naast het water werd ook de rest van de omgeving doorzocht door de hulpdiensten, waaronder politie, brandweer en Rijkswaterstaat.

De politie heeft een beschrijving van de vrouw verstrekt en een foto van haar gedeeld via X.

Foto: Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid