Politie start onderzoek naar dood van 52-jarige man

Politie start onderzoek naar dood van 52-jarige man

Geplaatst op 19 maart 2024, om 16:24 uur

AMSTERDAM – Maandagmiddag werd in een woning aan de Balthasar Floriszstraat in Amsterdam-Zuid een overleden man aangetroffen. De 52-jarige bewoner bleek te zijn overleden. Vanwege vermoedens van strafbare feiten rond zijn dood, is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart met een onderzoek naar de zaak.

Rond 13.00 uur die maandag ontving de politie een melding dat er geen contact kon worden gemaakt met het slachtoffer. Agenten gingen naar de woning van de man en troffen hem daar levenloos aan. Diverse specialistische eenheden, waaronder Forensische Opsporing en de recherche, kwamen ter plaatse om het onderzoek te starten. De eerste onderzoeksresultaten suggereren dat de man vermoedelijk door een misdrijf om het leven is gekomen. Het Team Grootschalige Opsporing zal nu verdere stappen ondernemen in het onderzoek.

Op dit vroege moment kan de politie nog geen details verstrekken over wat er precies met het slachtoffer is gebeurd en waarom. Personen met mogelijke informatie die het onderzoek van de recherche kunnen bevorderen, worden verzocht contact op te nemen met de politie.