Wielrenner laat piemel meerdere keren zien aan spelende meisjes

Wielrenner laat piemel meerdere keren zien aan spelende meisjes

Geplaatst op 10 maart 2024, om 10:07 uur

ZOETERMEER – Op maandagavond 28 augustus rond 18.30 uur spelen er twee meisjes in de omgeving van de Tintlaan en de Derde Stationsstraat in Zoetermeer.

Op een gegeven moment stopt er bij de twee meisjes een racefietser. De racefietser toont vervolgens zijn geslachtsdeel aan de twee meisjes en rijdt weer weg. Nadat de racefietser een rondje door de wijk heeft gemaakt benadert hij de meisjes opnieuw en laat weer zijn geslachtsdeel zien. Daarna is de racefietser weer weggereden. In de uitzending van Opsporing Verzocht worden camerabeelden getoond van deze racefietser.

Vragen
Heeft u informatie over deze verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.