Drie gewonden na steekpartij, twee daders nog voortvluchtig

Drie gewonden na steekpartij, twee daders nog voortvluchtig

Geplaatst op 6 maart 2024, om 15:25 uur

HONSELERDIJK – De politie is op zoek naar getuigen van een steekincident aan de Stompersdijk. Gisteravond raakten bij het incident drie mensen gewond. Twee voortvluchtige mannen worden gezocht als verdachten.

Omstreeks 20.00 uur kwam bij de politie de melding binnen dat op straat bij de Stompersdijk een vechtpartij plaatsvond. Ter plaatse troffen agenten twee slachtoffers aan met steekwonden, zij zijn met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Een derde slachtoffer is op de locatie door de ambulance gecontroleerd. De twee verdachten zijn vlak na het incident gevlucht.

Signalement
Een van de verdachten droeg een zwart trainingspak met daarop een lichte jas met donkere mouwen. De andere verdachte was geheel in het zwart gekleed.