Woning beschoten, politie zoekt schutter

Woning beschoten, politie zoekt schutter

Geplaatst op 9 maart 2024, om 20:45 uur

ROTTERDAM – In de nacht van vrijdag op zaterdag is op de Vredenoordlaan een woning beschoten. Niemand raakte gewond. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen en omwonenden met camerabeelden. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Rond 1.15 uur krijgen wij een melding dat er schoten zijn gehoord. Als de agenten aankomen zien zij kogelinslagen aan de buitenkant van de woning. De bewoners, die nietsvermoedend binnen waren, zijn gelukkig niet gewond geraakt.

De politie is direct een onderzoek gestart. De Forensische Opsporing heeft de woning en straat onderzocht op sporen. Hierbij zijn er hulzen aangetroffen. Ook is een eerste buurtonderzoek gedaan en gezocht naar beschikbare camerabeelden. Dat onderzoek wordt vandaag voortgezet.