Zwaargewonde na woningbrand

Zwaargewonde na woningbrand

Geplaatst op 6 maart 2024, om 07:59 uur

AMSTERDAM – Bij een woningbrand in Amsterdam is woensdagochtend naast de brandweer een traumateam in actie gekomen. Rond tien voor vijf was de melding van de brand in een woning aan de Agatha Dekenstraat.

De toegesnelde brandweer had het vuur snel onder controle. Eén persoon is in de ambulance opgevangen. Naast het ambulancepersoneel is een trauma-arts ter plaatse gekomen om hulp te bieden. Het slachtoffer is na de eerste zorg met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De trauma-arts is met de ambulance mee naar het ziekenhuis gereden.

De brandweer heeft in het pand metingen verricht. Het is nog onbekend wat er precies heeft gebrand en hoe het slachtoffer het letsel heeft opgelopen.

Foto’s: Mizzle Media / Michel van Bergen