Jonge automobilist belandt met auto onderaan dijk

Jonge automobilist belandt met auto onderaan dijk

Geplaatst op 6 maart 2024, om 07:41 uur

BEVERWIJK – Op de Sint Aagtendijk nabij Beverwijk is dinsdagnacht een jonge bestuurder met een voertuig een sloot ingereden.

Rond half een ging het mis toen de bestuurder de bocht uit vloog en beneden aan de dijk in een sloot terecht kwam. De bestuurder kon wonder boven wonder heelhuids uit het voertuig komen, maar werd wel door de toegesnelde ambulancedienst gecontroleerd op verwondingen.

De ouders van de jonge bestuurder hebben hem opgehaald en mee naar huis genomen. Twee bergers moesten eraan te pas komen om het voertuig uit de sloot te halen, deze is zwaar beschadigd. Het is niet de eerste keer dat hier een auto de sloot in reed, de brokstukken en de schade van het vorige voertuig is nog goed zichtbaar.

Foto’s: Mizzle Media