Tweetal aangehouden op verdenking van brandstichting in vakantiepark

Tweetal aangehouden op verdenking van brandstichting in vakantiepark

Geplaatst op 1 maart 2024, om 14:42 uur

DOMBURG – Vrijdagochtend heeft de politie twee personen aangehouden op verdenking van brandstichting op de Herenweg in Domburg. Deze twee personen worden ervan verdacht rond 06.00 uur die ochtend brand te hebben gesticht op een vakantiepark aan de Schelpweg.

Op het vakantiepark werd een grote safaritent door de vlammen verwoest, maar er vielen gelukkig geen gewonden bij de brand. De verdachten kwamen in het vizier tijdens het onderzoek van politie en brandweer naar de oorzaak van de brand. Hoewel ze nog niet uitsluiten dat de brandstichting heeft plaatsgevonden, zijn een 24-jarige man en een 26-jarige vrouw uit de gemeente Veere gearresteerd in verband met het incident.

Het politieonderzoek naar deze twee personen is nog gaande.