Politie onderzoekt overlijden 1-jarig jongetje

Politie onderzoekt overlijden 1-jarig jongetje

Geplaatst op 1 maart 2024, om 13:43 uur

HEIJEN – De politie onderzoekt het overlijden van een éénjarig jongetje, dat donderdagochtend in Heijen plaatsvond. Hulpdiensten werden gealarmeerd voor een reanimatie van het kind in een woning aan de Sleedoornstraat, maar alle hulp kwam te laat.

Op dit moment is de doodsoorzaak nog onbekend. De politie voert onderzoek uit om hier meer duidelijkheid over te krijgen. Dit onderzoek omvat onder andere een schouw van het lichaam en mogelijk een sectie om de oorzaak van overlijden te achterhalen.

Het is nog niet bekend wanneer de resultaten van het onderzoek zullen verschijnen, aangezien dit afhankelijk is van het verloop van het onderzoek.

Foto’s: SR Fotografie