Man (20) gewond na steekincident, twee mannen gevlucht

Man (20) gewond na steekincident, twee mannen gevlucht

Geplaatst op 1 maart 2024, om 12:04 uur

GORINCHEM – Donderdag rond 23:20 uur werd een 20-jarige inwoner van Gorinchem gewond bij een steekincident aan de Hoefslag, bij de Mollenburgseweg in Gorinchem. Na behandeling in het ziekenhuis mocht hij naar huis.

Er is nog niemand aangehouden voor dit incident. De politie roept getuigen op om zich te melden met eventuele informatie of beeldmateriaal. Agenten werden gealarmeerd door een omstander die de gewonde man te hulp schoot. Er zouden twee mannen betrokken zijn bij het steekincident, maar de exacte aanleiding blijft nog onduidelijk.

De politie hoopt op getuigen die meer kunnen vertellen over de gebeurtenissen, de aanloop ervan, en de betrokkenen.