Onderzoek naar overleden bewoner (61) afgesloten: geen misdrijf

Onderzoek naar overleden bewoner (61) afgesloten: geen misdrijf

Geplaatst op 29 februari 2024, om 11:48 uur

SCHELLINKHOUT – Vorige week vrijdag werd de 61-jarige bewoner van een huis aan de Dorpsweg in Schellinkhout levenloos aangetroffen. Uit het onderzoek naar zijn overlijden is gebleken dat er geen sprake is van een misdrijf. Hiermee wordt het politieonderzoek afgesloten.

Op die bewuste vrijdagmiddag ontving de politie omstreeks 14.05 uur een melding van een mogelijk overleden persoon in een huis aan de Dorpsweg in Schellinkhout. Agenten snelden naar de locatie en ontdekten het levenloze lichaam van de man in de woning.

Omdat er aanvankelijk vermoedens waren van verdachte omstandigheden rondom het overlijden van het slachtoffer, werd direct een forensisch onderzoek gestart.