92-jarige vrouw raakt gewond bij woningoverval

92-jarige vrouw raakt gewond bij woningoverval

Geplaatst op 29 februari 2024, om 17:43 uur

BERGEIJK – De politie is op zoek naar getuigen van een woningoverval die plaatsvond op donderdagochtend omstreeks 3.30 uur aan de Weebosserweg in Bergeijk. Twee daders drongen de woning binnen en vielen een 92-jarige vrouw lastig, waarbij ze lichtgewond raakte. De politie zet zich nog steeds in om de verdachten op te sporen.

Vanochtend werd een 92-jarige bewoonster hevig geschrokken toen twee mannen haar huis binnendrongen. Bij confrontatie grepen de overvallers haar vast en ontvreemdden haar sieraden. De vrouw liep hierbij lichte verwondingen op. Na de overval namen de daders kostbare bezittingen van de vrouw mee.

De Forensische Opsporing heeft een grondig sporenonderzoek uitgevoerd in de woning, terwijl de recherche de zaak onderzoekt en getuigen probeert te vinden.