Overval door drie daders op juwelier

Overval door drie daders op juwelier

Geplaatst op 29 februari 2024, om 18:03 uur

SCHIEDAM – Op donderdagmiddag, omstreeks 13.30 uur, vond een overval plaats op een juwelier gelegen aan de Hoogstraat in Schiedam. De drie daders sloegen op de vlucht na het incident.

De politie voert onderzoek uit en wil graag in contact komen met mensen die meer informatie hebben. De medewerkers van de juwelier waren hevig geschrokken toen de mannen de winkel overvielen. Na een korte tijd verlieten de overvallers de winkel met waardevolle spullen, waardoor de geschrokken slachtoffers achterbleven.

Agenten die snel ter plaatse waren, konden na onderzoek direct drie verdachten aanhouden. Ondanks deze aanhoudingen blijft de politie op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben voor, tijdens of na het incident in de omgeving van de Hoogstraat.