Jongen (14) aangehouden na explosie bij afgesloten woning

Jongen (14) aangehouden na explosie bij afgesloten woning

Geplaatst op 25 februari 2024, om 11:15 uur

CAPELLE AAN DE IJSSEL – In de nacht van zaterdag op zondag is er een explosief af gegaan bij een reeds gesloten woning aan de Ravelstraat. De politie kon enkele minuten later een 14-jarige jongen uit Den Haag aanhouden. Het onderzoek is in volle gang.

De beplating van het afgesloten huis is beschadigd en ruiten van omliggende woningen zijn gesprongen. Kort na de explosie kon de politie de jongen aanhouden. Oplettende burgers hadden hem zien wegrennen, maar het leek erop dat hij gewond was.

Bij de aanhouding zagen de agenten dat hij inderdaad gewond is geraakt aan één van zijn benen, hij is overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling.