Drugs en wapens aangetroffen in woning

Drugs en wapens aangetroffen in woning

Geplaatst op 25 februari 2024, om 11:35 uur

HALSTEREN – De politie heeft donderdagavond 22 februari 2024 tijdens een zoeking in een woning aan de Chopinstraat diverse hard- en softdrugs en enkele wapens aangetroffen. De bewoners, een 41-jarige vrouw en een 45-jarige man, zijn aangehouden.

De politie kreeg recent informatie binnen dat de bewoners van een huis aan de Chopinstraat in speed zouden dealen. Deze tip leidde na verder onderzoek donderdagavond tot een doorzoeking onder leiding van de rechter-commissaris. In de woning werden diverse drugs aangetroffen, onder meer zakjes met amfetamine, MDMA, ketamine, XTC pillen en hennep. Ook een vlindermes, twee busjes pepperspray, drie boksbeugels, een gaspistool en diverse soorten munitie zijn in beslag genomen.

De twee verdachten worden maandag 26 februari aanstaande voorgeleid aan de rechter-commissaris.