26-jarige man overleden na schietpartij, politie zoekt dader

26-jarige man overleden na schietpartij, politie zoekt dader

Geplaatst op 25 februari 2024, om 10:58 uur

AMSTERDAM – In de vroege ochtend van zondag 25 februari heeft er een schietincident plaatsgevonden op de Rhoneweg. Een 26-jarige Amsterdammer raakte hierbij zwaargewond en is overgebracht naar het ziekenhuis waar hij aan zijn verwondingen is komen te overlijden. Naar aanleiding van het schietincident is onder leiding van de officier van justitie een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart.

Omstreeks 05.25 uur komen er diverse meldingen binnen bij het Operationeel Centrum van een schietincident. Hulpdiensten komen snel ter plaatse en brengen het slachtoffer met spoed over naar het ziekenhuis. Er is direct een groot onderzoek gestart in de omgeving. Er zijn vooralsnog geen verdachten aangehouden. De recherche roept getuigen op zich te melden.

Foto’s: Mizzle Media / Mexx van der Lieuw