Drugslab aangetroffen in achtertuin

Drugslab aangetroffen in achtertuin

Geplaatst op 22 februari 2024, om 15:44 uur

ALMELO – De politie heeft afgelopen maandag twee bewoners van een woning aan De Bonte Specht in Almelo aangehouden vanwege een aangetroffen drugslab in de achtertuin.

Naast verschillende middelen voor het vervaardigen van drugs, werden er ook diverse soorten drugs aangetroffen in de woning. Het lab zelf bleek op dat moment niet in werking. De politie kwam het lab op het spoor nadat één van de twee verdachten die ochtend was aangehouden door agenten in Nijmegen met een grote hoeveelheid drugs op zak, waaronder THC verwerkt in snoepgoed. In verband met het onderzoek besloten agenten de woning binnen te treden en uiteindelijk te doorzoeken. Ook hier werd onder meer snoepgoed met THC erin aangetroffen, evenals diverse andere soorten drugs. Een tweede verdachte kon worden aangehouden. Het onderzoek naar de twee verdachten loopt.

In de woning waren op dat moment twee minderjarigen aanwezig, die zijn opgevangen bij familie.