Brand uitgebroken bij belastingkantoor

Brand uitgebroken bij belastingkantoor

Geplaatst op 22 februari 2024, om 13:16 uur

ARNHEM – Bij het belastingkantoor aan de Groningensingel in Arnhem is donderdagmiddag brand uitgebroken in de machinekamer die op het dak staat.

Even na 12:30 uur kwam de melding van de brand binnen bij de meldkamer, waarna de brandweer met meerdere voertuigen werd gealarmeerd. Ter plekke woedde brand in de machinekamer die op het dak van het pand staat. Hierbij kwam de nodige rook vrij die in de omgeving goed te zien was. Na ongeveer een half uur was de brand meester. In het pand waren 500 medewerkers aanwezig toen de band uitbrak. Deze zijn onder begeleiding van de BHV het pand uit geleid naar de verzamelplaats.

Hoeveel schade er is ontstaan door de brand is nog onduidelijk. Ook de oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Foto’s: Dennis van Bemmel/Persbureau Heitink