Man bedreigt buurtbewoner en agent met mes

Man bedreigt buurtbewoner en agent met mes

Geplaatst op 17 februari 2024, om 11:32 uur

SCHERPENISSE – Een 47-jarige man heeft zaterdag een buurtbewoner en een agent met een mes bedreigd. Hij is aangehouden.

Agenten kregen rond 00.45 uur een melding dat een man een voordeur had vernield en de bewoner met een mes had bedreigd. Zij gingen bij de verdachte aan de deur aan het Schuttershof. De man kwam met een mes in zijn handen naar buiten en riep ‘ik steek je dood’ naar de agent. De agent sommeerde hem het mes te laten vallen. Vervolgens pakte de man nog een mes. Beide agenten hebben hun stroomstootwapen op de man gericht en nogmaals gezegd de messen neer te leggen. Uiteindelijk heeft de man dat gedaan en is hij aangehouden.

De messen zijn in beslag genomen. De verdachte wordt verhoord. De agent heeft aangifte gedaan van bedreiging.