Twee mannen aangehouden na drugsdeal

Twee mannen aangehouden na drugsdeal

Geplaatst op 17 februari 2024, om 11:59 uur

ROOSENDAAL – Twee mannen uit Roosendaal zijn vrijdagavond aangehouden nadat agenten getuigen waren van een vermoedelijke drugsdeal. Een van de mannen had een zakmes en een alarmpistool bij zich.

De agenten zagen rond 18.55 uur op de parkeerplaats bij het Takspui een vermoedelijke drugsdeal. De auto reed weg en de agenten volgden de auto. Op de Burgemeester Schoonheitstraat stapte de 37-jarige bijrijder uit. Hij werd aangehouden voor drugsbezit. Bij de fouillering bleek dat hij een alarmpistool bij zich had. De auto is verder gereden en gestopt op een parkeerplaats aan de Van Beethovenlaan. Daar is de 33-jarige verdachte gearresteerd op verdenking van drugshandel.

Beide verdachten zijn ingesloten voor verhoor. De gevonden drugs en het mes en alarmpistool zijn in beslag genomen voor verder onderzoek.