Tips leiden tot aanhouding, vuurwapens, tasers en pepperspray in woning

Tips leiden tot aanhouding, vuurwapens, tasers en pepperspray in woning

Geplaatst op 16 februari 2024, om 17:02 uur

HOUTEN – In februari ontving de politie informatie over vermoedelijke drugshandel in een woning in Houten. Op donderdag werd de 53-jarige bewoner van deze woning aangehouden. Hij wordt verdacht van het bezit van vuurwapens en de handel in (hard)drugs.

Begin februari ontving de politie meldingen over mogelijke drugshandel in een woning in Houten. Direct daarop startte de politie een onderzoek naar de bewoner van dit adres. Op donderdag viel de politie de woning binnen en arresteerde de bewoner. Tijdens de aanhouding troffen agenten een hoeveelheid drugs aan, die in beslag werd genomen. Vervolgens werd de woning doorzocht.

Bij de doorzoeking werden twee vuurwapens aangetroffen, vermoedelijk alarmpistolen. Ook werden drie stroomstootwapens en drie busjes pepperspray gevonden en in beslag genomen. De verdachte zit momenteel in hechtenis.