Vierde verdachte aangehouden na beschieting op woning

Vierde verdachte aangehouden na beschieting op woning

Geplaatst op 14 februari 2024, om 17:52 uur

BOXTEL – Een vierde verdachte is woensdag aangehouden in verband met de beschieting van een woning aan de Poolsestraat in Boxtel.

Twee weken geleden werden er meerdere kogelgaten in het raam van de woning ontdekt. Op de nacht van vrijdag 3 februari, terwijl de bewoners sliepen, werd de woning beschoten. Hoewel er niemand gewond raakte, liep het raam aanzienlijke schade op. Diezelfde nacht werden drie verdachten uit Boxtel direct gearresteerd en overgebracht naar het politiebureau. Hun voertuig werd in beslag genomen voor verder onderzoek, waarbij een vuurwapen werd aangetroffen. Naar aanleiding van politieonderzoek bleek dat er nog een verdachte betrokken was. Deze persoon is op woensdag gearresteerd en zit vast voor verdere verhoren.

De politie voerde sporenonderzoek uit bij de woning en verzamelde kogelhulzen als bewijsmateriaal. De recherche is bezig met het onderzoek om de gebeurtenissen van die nacht te verduidelijken. De aanleiding voor de beschieting wordt ook onderzocht. Getuigen worden gevraagd om zich bij de politie te melden.

Foto’s: Sander van Gils