Verdachten aangehouden voor dodelijke steekpartij

Verdachten aangehouden voor dodelijke steekpartij

Geplaatst op 14 februari 2024, om 18:12 uur

VINKEVEEN – In de afgelopen weken zijn er verdachten aangehouden in verband met het dodelijk steekincident dat plaatsvond op maandag 4 december 2023 in een parkeergarage in Vinkeveen. Bij dit incident kwam een 29-jarige man uit Vinkeveen om het leven.

Op maandag 4 december omstreeks 18:40 uur ontving de politie een melding over een gewonde man in een garage aan de Pijlstaartlaan. Bij aankomst van de hulpverleners bleek de man zwaargewond te zijn door steekwonden. Hij overleed tijdens het transport naar het ziekenhuis. Op dat moment ontbrak elk spoor van een mogelijke verdachte.

Kort na het steekincident werd een Team Grootschalige Opsporing (TGO) ingezet. In de afgelopen maanden is uitgebreid onderzoek verricht, resulterend in de identificatie van verdachten. Deze verdachten zijn in de afgelopen weken op verschillende dagen gearresteerd en bevinden zich nog steeds in hechtenis. Gezien het lopende onderzoek deelt de politie op dit moment terughoudend informatie.

Het onderzoek naar het dodelijk steekincident wordt voortgezet.