Net gekochte Range Rover veroorzaakt groot ongeluk met asociaal gedrag

Net gekochte Range Rover veroorzaakt groot ongeluk met asociaal gedrag

Geplaatst op 3 februari 2024, om 20:25 uur

ELSHOUT – Op de A59 bij Elshout richting Waalwijk is een ernstig ongeval gebeurd met een vrachtwagen en een Range Rover, wat leidde tot de sluiting van de snelweg. Het incident, waarbij beide voertuigen kantelden en kippenvlees over de snelweg verspreid raakte, vond plaats rond 19.30 uur.

Een Range Rover, die met hoge snelheid en kort na op naamstelling reed, veroorzaakte het ongeval door onverwacht voor een vrachtwagen langs te snijden, wat leidde tot een crash tegen de vangrail en het kantelen van de vrachtwagen. De politie bevestigt tegenover Brabants Dagblad dat de zwarte auto meer dan 200 kilometer per uur reed. Deze zwarte Range Rover was diezelfde avond nog om 17.56 uur op naam gezet, volgens het RDW.

De inzittenden van beide voertuigen, waaronder de vrachtwagenchauffeur en zijn vrouw, zijn naar het ziekenhuis vervoerd. De vrouw zou er ernstig aan toe zijn.

De politie heeft twee mannen uit de Range Rover aangehouden en meldt dat er verboden middelen in de auto lagen. De afsluiting van de snelweg wordt tot zondagochtend verwacht, met verkeer richting Den Bosch dat via de vluchtstrook wordt geleid.