Inbrekers op heterdaad aangehouden

Inbrekers op heterdaad aangehouden

Geplaatst op 1 februari 2024, om 12:16 uur

KROMMENIE – Op woensdag heeft de politie twee mannen op heterdaad gearresteerd na een inbraak aan de Witte Klaverlaan in Krommenie. De verdachten, een 33-jarige man uit Beverwijk en een 30-jarige man uit IJmuiden, worden vastgehouden en hun betrokkenheid wordt verder onderzocht.

Rond 10.55 uur ontving de politie een melding van een woninginbraak op heterdaad, waarbij de bewoner de inbrekers op camerabeelden had waargenomen. Bij aankomst ter plaatse zagen de agenten één verdachte over de daken vluchten en na een achtervolging konden ze hem arresteren. De tweede verdachte werd later, na een zoektocht met assistentie van een politiehond, eveneens aangehouden.

Tijdens de inbraak waren de bewoners afwezig.