Diensthond ontdekt vermoedelijke harddrugs bij 21-jarige man

Diensthond ontdekt vermoedelijke harddrugs bij 21-jarige man

Geplaatst op 1 februari 2024, om 12:36 uur

LANDSMEER – Een 21-jarige man uit Amsterdam is in Landsmeer aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de handel in verdovende middelen.

Woensdag rond half 00:30 uur waren politieagenten te fiets getuige van een verdachte situatie op de Tallingweg in Landsmeer. Toen de politie de verdachte bromfietser wilde aanhouden, probeerde hij te vluchten. Na een korte achtervolging werd hij gearresteerd. Tijdens zijn vluchtpoging ontdekte diensthond Mara 26 bolletjes die vermoedelijk harddrugs bevatten. Deze bolletjes, samen met twee mobiele telefoons, zijn in beslag genomen.

De inhoud van de bolletjes zal worden onderzocht. Naast de verdenking van betrokkenheid bij de handel in verdovende middelen, heeft de 21-jarige man uit Amsterdam boetes ontvangen voor het rijden op een brommer zonder verlichting, het ontbreken van een rijbewijs en het niet dragen van een helm.