Opnieuw drietal aangehouden in havengebied

Opnieuw drietal aangehouden in havengebied

Geplaatst op 22 januari 2024, om 17:31 uur

NIEUWDORP – De politie heeft maandag omstreeks 11.00 uur in samenwerking met de Douane op een haventerrein in Nieuwdorp drie mannen aangehouden die daar zich op verdachte wijze ophielden.

Het gaat vermoedelijk om zogenaamde ‘uithalers’, die op zoek waren naar drugs. De verdachten zijn een 39-jarige Colombiaan, een 29-jarige Rotterdammer en een 36-jarige man uit Terneuzen. Zondagmorgen werden in Ritthem ook al vijf soortgelijke arrestaties verricht.

Omdat de mannen niet konden uitleggen wat ze op het haventerrein deden, zijn ze aangehouden. Ze worden verdacht van het plegen van voorbereidingshandelingen. De aangehouden verdachten zitten nog vast. De Zeehavenpolitie onderzoekt de zaak.