Dode en gewonden na zwaar ongeluk

Dode en gewonden na zwaar ongeluk

Geplaatst op 19 januari 2024, om 22:26 uur

RUCPHEN – Bij twee ernstige ongevallen kort na elkaar op de A58 ter hoogte van Rucphen op vrijdagavond is een persoon omgekomen, en zijn meerdere mensen gewond geraakt.

De A58 is in beide richtingen afgesloten. Op dit moment is de toedracht van de ongevallen nog onbekend. Volgens Rijkswaterstaat vonden er twee ongelukken kort na elkaar plaats. De politie probeert de situatie te onderzoeken en roept getuigen op om zich te melden indien ze iets hebben gezien.

De hulpdiensten zijn in groten getale aanwezig. De A58 is gesloten in beide richtingen tussen Rucphen en Roosendaal-Oost, en naar verwachting zal dit gedurende langere tijd zo blijven. Er zijn omleidingsroutes ingesteld.

Foto’s: Perry Roovers