Brandbom door voorruit woning, politie zoekt getuigen

Brandbom door voorruit woning, politie zoekt getuigen

Geplaatst op 17 januari 2024, om 10:41 uur

MIDDELBURG – Bij een woning aan de Zacharias Jansenstraat in Middelburg is een brandbom door de voorruit gegooid. Dat gebeurde in de nacht van 16 op 17 januari. De woning liep schade op, maar niemand raakte gewond.

Net voor 01.00 uur schrokken de bewoners wakker van gerinkel van glas en een harde knal. Toen ze in de woonkamer kwamen, troffel ze daar een ravage aan. Overal lag glas en hier en daar stonden onderdelen van het interieur in brand. Gelukkig konden de brandjes snel geblust worden en raakte niemand gewond. Maar de schade is groot, net als de schrik.

Op camerabeelden is te zien hoe iemand rond het tijdstip van knal wegrent. De politie is op zoek naar mensen die ook camerabeelden hebben van het incident en naar mensen die iets verdachts hebben gezien.