Drie daders gewapend met hamer beroven man (20)

Drie daders gewapend met hamer beroven man (20)

Geplaatst op 16 januari 2024, om 10:08 uur

TILBURG – Een 20-jarige man uit Tilburg werd maandagavond 15 januari rond middernacht op de Ringbaan-Noord door drie mannen beroofd. Onder bedreiging van een hamer werd hij gedwongen om zijn telefoon en horloge af te geven. De politie is een onderzoek gestart naar de drie daders.

Het slachtoffer liep rond 23.50 uur vanuit de sportschool naar zijn auto. Ineens werd hij aangesproken door een man, hij vroeg of hij mee wilde lopen. Ineens kwam er een tweede man bij staan. Nu werd hij gedwongen om mee te lopen naar een nabijgelegen steeg. Eenmaal in de steeg kwam er een derde man bij. Hij had een hamer in zijn handen en zwaaide steeds in de richting van de benen van het slachtoffer. Als het slachtoffer geen letsel wilde, moest hij zijn waardevolle spullen aan hen afgeven. Dit deed hij.

Met een telefoon en horloge als buit rende het drietal de Ringbaan-Noord over en verdween uit het zicht.