Namen mogelijke ouders overleden baby genoemd bij politie

Namen mogelijke ouders overleden baby genoemd bij politie

Geplaatst op 12 januari 2024, om 12:34 uur

LEKKERKERK – De politie heeft 37 tips ontvangen met betrekking tot de overleden baby die begin maart op een eilandje in de Lek bij het Zuid-Hollandse Lekkerkerk is aangetroffen. Meerdere tipgevers hebben namen genoemd van mogelijke ouders van het meisje, volgens de politie.

“De recherche zal alle verstrekte informatie, inclusief de genoemde namen, grondig onderzoeken om te bepalen of deze personen betrokken zijn bij het overlijden van de baby,” meldt de politie. In deze zaak is een beloning van 10.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip.

De tips zijn binnengekomen nadat de politie in een eindejaar campagne aandacht had gevraagd voor drie onopgeloste zaken.