Bewoner dood aangetroffen in zorgcomplex, misdrijf uitgesloten

Bewoner dood aangetroffen in zorgcomplex, misdrijf uitgesloten

Geplaatst op 12 januari 2024, om 11:37 uur

EINDHOVEN – In een zorgcomplex in Eindhoven heeft de begeleiding op vrijdagochtend een bewoner dood aangetroffen. De bewoner werd levenloos aangetroffen in zijn eigen kamer, zoals gemeld door de politie.

De melding van de ontdekking van het overlijden aan de Boutenslaan kwam rond 10.15 uur bij de meldkamer binnen, waarna de hulpdiensten snel ter plaatse zijn gekomen. Een GGD-arts was eveneens aanwezig bij het complex om het lichaam te onderzoeken.

Om de omstandigheden rondom het overlijden te achterhalen, voerde de politie in samenwerking met rechercheurs van de Forensische Opsporing een onderzoek uit, waarbij bleek dat het gaat om een natuurlijke dood.