Vier minderjarigen aangehouden na mishandeling meisje

Vier minderjarigen aangehouden na mishandeling meisje

Geplaatst op 11 januari 2024, om 15:07 uur

HEERLEN – Donderdagochtend heeft de politie vier minderjarigen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een mishandeling van een meisje.

De mishandeling vond plaats op woensdagmiddag omstreeks 16:00 uur op de Koekoeksweg in Heerlen. Het slachtoffer, eveneens een minderjarig meisje, werd geschopt en geslagen, wat tot verwondingen leidde. Ze moest medische behandeling ondergaan. Na onderzoek zijn drie jongens en een meisje naar voren gekomen die mogelijk betrokken waren bij de mishandeling. Dit viertal is (zonder heterdaad) gearresteerd. Het politieonderzoek zal nader moeten bepalen wat er precies gebeurd is en wat de aanleiding voor de mishandeling was.

Tijdens het incident waren er meerdere jongeren aanwezig die als toeschouwers dienden. De politie roept deze personen op zich te melden als getuigen.