Vrouw (49) dood bij ongeval, 19-jarige aangehouden

Vrouw (49) dood bij ongeval, 19-jarige aangehouden

Geplaatst op 4 januari 2024, om 13:52 uur

WARMENHUIZEN – Een 49-jarige vrouw uit Schagen kwam in de nacht van woensdag op donderdag om het leven na een botsing met een andere auto op de N245/Westelijke Randweg, op de grens van Oudkarspel en Warmenhuizen. Het ongeval vond plaats rond 23.30 uur en resulteerde in aanzienlijke schade op de weg.

De vrouw uit Schagen was de enige inzittende van haar auto, terwijl de inzittenden van de andere auto naar het ziekenhuis zijn overgebracht. Op dit moment is er geen informatie beschikbaar over hun toestand.

De bestuurder van het andere voertuig, een 19-jarige man uit Groningen, is aangehouden en zijn rol wordt momenteel onderzocht door de Forensische Opsporing Verkeer. Beide voertuigen zijn weggesleept voor onderzoek, evenals de verkeerslichten op het kruispunt.

Een van de auto’s is totaal vernield, terwijl de andere in een greppel naast de weg terechtkwam. De weg is bezaaid met brokstukken en er is minstens één paal geraakt.

Foto’s: IVS