Auto aangetroffen in weiland, bestuurder spoorloos

Auto aangetroffen in weiland, bestuurder spoorloos

Geplaatst op 4 januari 2024, om 10:05 uur

HAALDEREN – Op woensdagavond rond 19.40 uur werd een personenauto aangetroffen in een weiland aan de Baalsestraat in Haalderen.

Twee voorbijgangers schrokken even daarvoor van een persoon in de berm in het onverlichte gedeelte van het buitengebied van Haalderen. Kort daarna vonden ze het voertuig zonder bestuurder. De voorbijgangers hebben de politie gebeld, die met spoed ter plaatse kwam. Twee agenten zijn het drassige weiland ingegaan en hebben het voertuig doorzocht. Hierbij hebben ze alleen een telefoon aangetroffen, maar geen bestuurder.

Een ander team heeft een zoektocht in de omgeving uitgevoerd om te kijken of er een persoon werd gevonden en of deze mogelijk gewond was. Een bergingsdienst zal het voertuig uit het drassige weiland halen.

Foto’s: Persbureau Heitink