Voorgeleiding verdachte van steekpartij op oudejaarsdag

Voorgeleiding verdachte van steekpartij op oudejaarsdag

Geplaatst op 4 januari 2024, om 09:45 uur

ROOSENDAAL – De 35-jarige verdachte die op zondag 31 december is aangehouden op verdenking van het neersteken van zijn buurman is vandaag voorgeleid voor de rechter-commissaris. Zijn voorlopige hechtenis is met 14 dagen verlengd.

Het steekincident gebeurde op zondagochtend omstreeks 09.00 uur in Roosendaal. De verdachte wordt ervan verdacht dat hij het huis van zijn buren is binnengedrongen en daar zijn 19-jarige buurjongen heeft neergestoken. De verdachte is hierna direct aangehouden door de politie en in verzekering gesteld.

Vandaag heeft het Openbaar Ministerie de 35-jarige man voorgeleid voor de rechter-commissaris. Die heeft besloten de verdachte 14 dagen langer in voorlopige hechtenis te houden. Het onderzoek is in volle gang en zal nog enige tijd in beslag gaan nemen.