Gemoedelijke sfeer bij eerste brand op kruising in Veen

Gemoedelijke sfeer bij eerste brand op kruising in Veen

Geplaatst op 28 december 2023, om 07:17 uur

VEEN – In de nacht van woensdag op donderdag heeft de eerste oud en nieuw brand van dit jaar plaats gevonden op de beruchte kruising in Veen.

Rond half één in de nacht stond een stapel met autobanden in brand op de kruising aan de Witboomstraat in het Brabantse dorp. Bij de brand hing een gemoedelijke sfeer en stond een klein groepje met jeugd. Op de achtergrond was vanaf afstand zachtjes wat muziek te horen. Passerende politie heeft verder daarom ook niet hoeven in te grijpen en heeft het vuur laten branden. Inzet van de brandweer was dan ook niet nodig.

Al vele jaren worden op de kruising in Veen autowrakken in brand gestoken rond de jaarwisseling.