Automobiliste zorgt voor ravage, gewond naar ziekenhuis

Automobiliste zorgt voor ravage, gewond naar ziekenhuis

Geplaatst op 28 december 2023, om 07:35 uur

HELMOND – Rond 00.20 uur vond er op de Kanaaldijk Noord-West in Helmond een eenzijdig ongeval plaats. Ter hoogt van sluis 7 bij een oversteekplaats voor voetgangers en fietsers reed een jonge automobiliste het straat meubilair op een vluchtheuvel volledig uit de grond.

Ze kwam daarna op de zijkant van haar auto enkele meters van het kanaal af tot stilstand. De jonge vrouw is zelf uit haar auto gekomen en in eerste instantie door andere weggebruikers en buurtbewoners opgevangen. Ze zou aanspreekbaar en niet ernstig gewond zijn geraakt. Ze is wel met een ambulance voor verder onderzoek naar het ziekenhuis in Helmond gebracht. Waardoor de vrouw tegen de vluchtheuvel reed is niet bekend. De ravage was wel groot.

Haar auto werd door een bergingsbedrijf opgehaald. Het hekwerk, een verkeersbord en een lantaarnpaal zijn afgebroken. De weg is enige tijd in de richting Aarle-Rixtel afgesloten het verkeer richting Helmond werd over het fietspad geleid.

Foto’s: Harrie Grijseels