Mogelijke inbreker aangehouden op kerstavond

Mogelijke inbreker aangehouden op kerstavond

Geplaatst op 26 december 2023, om 16:56 uur

EWIJK – Op kerstavond heeft de politie in Ewijk een verdachte gearresteerd die mogelijk van plan was ergens in te breken.

Een auto met drie inzittenden werd door de politie aan de kant gezet, waarbij één persoon kon worden aangehouden, terwijl de andere twee wisten te ontsnappen. De politie doet een beroep op het publiek voor tips, camerabeelden en informatie.

Mensen die op zondagavond rond 19.30 uur op de Van Heemstraweg iets verdachts hebben waargenomen, worden verzocht zich te melden bij de politie. In het bijzonder zijn ze op zoek naar twee personen die rond 19.00 uur een golden retriever uitlieten op de kruising van de Waalbanddijk met de Nieuwstraat in Druten.