Vrouw (25) overleden bij ongeluk op kerstnacht, twee andere gewond

Vrouw (25) overleden bij ongeluk op kerstnacht, twee andere gewond

Geplaatst op 25 december 2023, om 13:15 uur

NIJVERDAAL – In Nijverdal vond in de nacht van zondag op maandag eeneenzijdig verkeersongeval plaats, waarbij een 25-jarige vrouw uit Almelo het leven verloor. De auto, met drie inzittenden, belandde om nog onbekende redenen in het water. De politie is momenteel bezig met het onderzoek naar de exacte oorzaak van het ongeval.

Het ongeval gebeurde kort voor middernacht op de Baron van Sternbachlaan in Nijverdal, vlak na de kruising met de N35. De auto raakte van de weg af, raakte waarschijnlijk een boom en eindigde uiteindelijk in het water langs de weg. De 25-jarige vrouw overleed ter plaatse. De twee andere inzittenden zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie onderzoekt onder andere de betrokkenheid van de bestuurder van het voertuig.