Personeelslid café mishandeld in Kerstnacht

Personeelslid café mishandeld in Kerstnacht

Geplaatst op 25 december 2023, om 12:45 uur

MIDDELBURG – De politie zoekt getuigen van een vechtpartij, vernieling en mishandeling op maandagochtend rond 04u15. Er is iemand aangehouden op verdenking van de vernieling.

Er ontstaat door onbekende oorzaken een vechtpartij in een horecazaak aan de Vlasmarkt. De toegangsdeur is vernield en een personeelslid is geslagen. Als agenten op de melding afkomen, is het buiten op straat onrustig. Een omstander dreigt onder meer met een vork. De agenten hebben geweld moeten inzetten om de openbare orde te herstellen. Een verdachte, een 28-jarige man uit Vlissingen is gearresteerd op verdenking van vernieling.

De politie onderzoekt ook de mishandeling van het personeelslid.