Overleden persoon op straat, door misdrijf omgekomen

Overleden persoon op straat, door misdrijf omgekomen

Geplaatst op 25 december 2023, om 07:24 uur

VENLO – Van zondag- op maandagnacht is in een woningcomplex aan de Alberickstraat het lichaam van een overleden persoon aangetroffen. Deze persoon lijkt door geweld om het leven te zijn gekomen. Een grootschalig rechercheteam heeft onderzoek opgestart.

Rond 02:30 uur van zondag- op maandagnacht ontving de politie melding van mogelijk glasgerinkel bij het woningcomplex aan de Alberickstraat. Ook zouden er bloedsporen aangetroffen zijn. Ter plaatse troffen agenten een overleden persoon aan. Het lijkt erop dat deze persoon door geweld om het leven gekomen is.

Over de identiteit van het slachtoffer kan nog geen informatie gedeeld worden. Nader onderzoek moet daar duidelijkheid over geven. Pas als die duidelijk er is, kunnen nabestaanden in kennis worden gesteld en kan aanvullende informatie gedeeld worden.

De omgeving rondom de Alberickstraat is ruim afgezet in het kader van onderzoek. Er is tactisch, forensisch en digitaal onderzoek opgestart. Mogelijke camerabeelden worden veiliggesteld.

Foto’s: Orange Media