Zwaargewonde man in tuin is overleden, onderzoek is afgerond

Zwaargewonde man in tuin is overleden, onderzoek is afgerond

Geplaatst op 25 december 2023, om 14:23 uur

SOMEREN – De politie heeft bevestigd aan Omroep Brabant dat de man die afgelopen zaterdag ernstig gewond in een voortuin in Someren werd aangetroffen, is overleden. Dit nieuws werd bekendgemaakt op eerste kerstdag. Na onderzoek is gebleken dat er geen misdrijf in het spel was.

Volgens de politie is vastgesteld dat de man een natuurlijke dood is gestorven. “Na deze vaststelling is het onderzoek nu afgesloten”, verklaarde de politie. De verwondingen van de man bleken een medische oorsprong te hebben.

De 37-jarige man werd zaterdagmiddag rond drie uur aangetroffen in een tuin aan de Dagpauwoog in Someren, waar hij vermoedelijk al sinds de nacht ervoor lag. Hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht.

In eerste instantie ging de politie uit van een mogelijk misdrijf en verrichtte daarom onderzoek in de betreffende tuin.