Zwaargewonde man gevonden in tuin na geweldsincident

Zwaargewonde man gevonden in tuin na geweldsincident

Geplaatst op 23 december 2023, om 18:30 uur

SOMEREN – In Someren, aan de Dagpauwoog, werd zaterdagmiddag rond 15.00 uur een ernstig gewonde man aangetroffen in de achtertuin van een hoekwoning. De politie onderzoekt de zaak als een mogelijk misdrijf.

De man was bij bewustzijn toen hij naar het ziekenhuis werd vervoerd, maar leed aan onderkoeling. Het is mogelijk dat hij al geruime tijd in de tuin lag voordat hij gevonden werd.

De politie werd gealarmeerd na een tip van iemand die hulpgeroep had gehoord. De precieze toedracht van het incident en de identiteit van het slachtoffer zijn nog onbekend. Buurtbewoners melden aan het ED dat in het bewuste huis Poolse mannen wonen, maar het is onduidelijk of het slachtoffer een van hen is. Buren hebben ook opgemerkt dat er vrijdagavond een feest in het huis was dat tot laat in de nacht doorging.

Foto’s: Harrie Gijssels